Bloggintresserade

måndag 14 januari 2013

Fashionista DT Challenge #11

För ett tag sedan blev jag tillfrågad av Rina från Fashionista Challenge om jag ville vara med i deras DT, och det tackade jag naturligtvis ja till. Idag gör jag mitt första DT-kort för Fashionista Challenge utmaning för januari. Temat denna månad är RÖD. 


Jag har färglagt en digis från Vannabea Creations och just denna heter "Abby, Winter Ready" gillar henne med sin snygga pälskrage. Färglagt har jag gjort med Distress Ink och kragen och öron muffarna har fått Stickles "Frosted Lace". Motivet är utklippt och fastsatt med 3D-kuddar. 


Jag har gjort ett kort med mönstrade papper från Maja Designs "Julen är här" tycker att den mörkröda färgen är väldigt snygg på dessa papper. Alla kanter är chalkade med Distress "Walnut Stain". Den röda ramen har jag gjort med min MS "Flourish Lace" och så har jag gjort en ram med Stickles "Red".


Jag har dekorerat med blommor i mörkrött och beige och ett pärlstrå i vitt. Swirl från Nellie Snellen die där de små stjärnorna har fått Stickles "Red" och "Platinum" för att glittra lite fint. Jag har även satt band med halvpärlor på kortet. 


Hoppas att du fått lite inspiration ta gärna en titt på Fashionista Challenge för att se vad de andra i DT har gjort. Hoppas också att du är med denna gång!

/Charlotte


2 kommentarer:

Ulla sa...

Wow så fräckt kort härliga röda nyanser och så många olika papper fantastiskt.
Kram Ulla

Iffa ...... sa...

Vrålsnyggt kort och så läcker färgmässigt utan att det blir juligt.
Så fint med swirlsen och häftig digis du färglagt!!
kram!