Bloggintresserade

torsdag 11 juli 2013

Marvelous Magnolia #35 Anything Goes

Åter torsdag och en ny utmaning hos Marvelous Magnolia, denna vecka är det "Anything Goes" så lätt som det bara kan bli, så passa på att vara med. Läs igenom vilken av de tre kategorierna som du ska vara med i och lägg upp ditt kort där. Fina priser att vinna finns som vanligt!
Jag har gjort ett kort i rosa och gult med mönstrade papper från Maja Design "Vintage Spring". Till kortet har jag använt Go Kreate die Frilly #7 och Flower #1. Alla kanter är chalkade med Distress Ink "Walnut Stain".


 
 Motivet är "Tilda with Little Pocket" från Magnolias With Love 2013. Jag har färglagt med Distress Ink och glittrat med Stickles "Diamond". Runt kanten har jag stämplat med poststämplar och text från Magnolia och sedan använt Frantage runt kanten. Cirklarna är från Spellbinders. Bakom motivet har jag stämplat med en textstämple från Bildmålarna.


 
Dekorationer är blommor i gult och rosa, pärlor, pin, kakservett, fjärilar Nellie Snellen punsch och blad från Magnolia DooHickey die "Wedding Leaf and Swirl".Det var allt från mig men glöm inte att hoppa över till Marvelous Magnolia för att se vad de andra i DT har gjort för att inspirera dig till att vara med.

Deltar i följande utmaningar med detta kort:

Tilda´s Town  - #60 Summer Fun
Simply Magnolia - Vintage with Pearls

Kul att du tittat förbi idag!
/Charlotte


7 kommentarer:

Sharon sa...

This is gorgeous Charlotte. I love the image and colour scheme and the design is stunning. Love all the beautiful layers.
Hugs Sharon x

Joe Shien Shien sa...

Wow..fantastic..Lovely design. Thank you for joining us at Tilda's Town.

Hugs,
Shien Shien

inge sa...

Beautiful card Charlotte! Thanks so much for sharing at Simply Magnolia.

XX Inge

Tracy sa...

Wow absolutely beautiful, love the layers, frantage, colours and sweet flower arrangements. Fabulous easel design too. Really I love all of it! Tracy xx

Gina's Cards sa...

Such a gorgeous easel card Charlotte and beautifully designed!

Hugs
Gina x

Louise sa...

Gorgeous card, love the shape and fabulous details. Thanks for joining us at Simply Magnolia for our challenge
Louise

JenniferD sa...

Wow What an Awesome Design. Looove those sensational Layers and Embellishments! Have a Great week!