Bloggintresserade

måndag 7 januari 2013

Paint in Black

Så var det återigen dags för en ny utmaning hos Songbird Challenge, denna gången är temat "Paint in Black" vilket betyder att det ska vara svart + en färg till på kortet du gör. 

Jag har gjort ett kort med digis från KennyK och hon heter "Frieda Flapper". Det är mönstrade papper i svart/vitt och så har jag satt till lila som annan färg. Alla kanter är chalkade med Distress "Walnut Stain".Jag har färglagt med Distress Ink och satt lite Stickles för att få snygg glittereffekt. Motiver är utstansat med Spellbinders labels eighteen och runt kanten har jag satt lite Stickels. Här har jag också dekorerat med några svart halvpärlor. Blommor i lila och svart och så har jag satt ett svart glittrigt band på mitten och över de mönstrade pappret i mitten. Det var vad jag hade att bjuda på, men titta gärna över till Songbird Challenge för att se alla de andra fina korten som DT har gjort för att ge dig inspiration!

/Charlotte

5 kommentarer:

sue w. sa...

Hi Charlotte, this is gorgeous. Love the detail and the colour you chose is fab.
Hugs Sue W.

Hanna sa...

Ännu ett underbart kort, Charlotte! Du har verkligen fått till den svarta färgläggningen kanonfint! Så läckert det blev med glittret på motivet också, verkligen superläckert!

kram,
Hanna

Ulla sa...

Superläcker tjej så passande färger så var det på 50 - talet.
Kram Ulla

Miss Sophie scrappar sa...

Sååååå fint!!!!
Älskar den stämpeln från Kenny K;-)
Gillar verkligen 50- tals stuket.
Kram Sophie

Iffa ...... sa...

Åh, vilket häftigt och snyggt kort, riktigt fräckt!!
Detta är en av de snyggaste färgkombinationerna tycker jag, så snyggt!
Jättehäftigt stämpel du använt =)
Kram Iffa