Bloggintresserade

fredag 11 januari 2013

Little Bird

Hej, idag har jag ett kort som jag gjort för Bildmålarna. Denna vecka har det kommit nya papper och stämplar. De är helt underbart söta allihop och pappren är så fina. På dagens kort har jag använt pappren Sweet Tones och Music from my heart, de är härligt blågröna i tonen.Motivet är Mimosa little bird som jag maskat ihop med Fönster och framför har jag satt Fönsterblommor med 3D-kuddar. Motivet har även fått lite Stickles för att glittra fint. Textstämpeln heter Grattis och är också ny.  Bland blommorna har jag satt en liten fågelcharm som jag tyckte passade bra ihop med stämpeln.Jag har dekorerat med blommor, en rosa spets, pärlband, några halvpärlor och blad från punch. 

Ha en skön helg!
/Charlotte

5 kommentarer:

Hanna sa...

Ännu ett helt fantastiskt UNDERBART kort, Charlotte! Älskar de blågröna och gammelrosa tonerna, vilken ljuvlig färgkombination!
Tycker väldigt mycket om ditt upplägg och design också, det är alldeles fenomenalt, och den rosa spetsen och pärlbandet är kanonfina detaljer. Du är grymt duktig!

Ha en bra fredag! :D
Stor kram,
Hanna

sue w. sa...

Hi Charlotte, this is fabulous. I love the image and the way you placed her in the window and those papers are super, I just love the colours.
Have a super weekend.
Hugs Sue W.

Iffa ...... sa...

Vad gulligt hon sitter där och kikar ut =)
Ett riktigt härligt kort du skapat! Mysiga färger och så snyggt arrangerat med blommorna!
Ha en fin helg!

Ulla sa...

Så fint sitter och tittar drömmande ut kan det vara sin kille som kommer gåendes där borta på vägen. Snygga färger fin text på sidan.
Kram Ulla

Marlies sa...

A gorgeous card!! I love the cute image and all the beautiful decorations! hugs, Marlies