Bloggintresserade

fredag 22 mars 2013

Florescene

Hej, här har det snöat och snöat och våren känns långt borta, tyvärr. Fredag betyder att jag bloggar för Bildmålarna. Men med alla nya fina stämplar och papper från Bildmålarna så får man i alla fall lite vårkänslor. Idag har jag ett "Triple Pocket Card" att visa. 
 
 
Pappren är från nya Wild Flowers och detta heter "Florescene" där ena sidan är ljus grå med små söta rosa blommor och den andra sidan är brun med lila blommor. Kanterna är chalkade med Distress "Walnut Stain" och bården är MS punch. Hjärtat är Magnolia DooHickey die "So Wrapped Lovely" som har fått rosett och blomma och text, se bild längre ner.
 
 
Motivet jag färglagt är SBV "Woodanemone". Jag har satt glitter på blommorna och lite på hennes klänning. Runt motivet har jag stansat ut med Spellbinders "Timeless Rectangles". Jag har dekorerat med blommor i vitt, rosa, lila och cerise, halvpärlor och Magnolisa DooHickey die "Heart Swirl".
 
 
Inne i kortet, på tagen som man kan dra ut, har jag satt en fin textstämpel som du hittar här. På hjärtat har jag  också satt en text och den hittar du här.

Tack för titten, ha en skön dag!
/Charlotte

7 kommentarer:

Christina - Pieces of Dreams sa...

This is such a pretty card and i love the image, its lovely.
Hugs
Chris x

Susy sa...

Vilket härligt fint kort, Charlotte!
De är verkligen helt bedårande Bildmålarna stämplarna!

Önskar dig en bra helg!

KRAM SUSY

Gina's Cards sa...

This is a fabulous card and so pretty too!!

Hugs
Gina x

Anna sa...

Så fint kort! Har aldrig sett den vikningen förut.. Spännande med lite olika fickor för tags. Bildmålarnas stämplar är så söta..

Ha en bra helg!
Kram Anna

Ulla sa...

Himla gulligt kort härliga färger och så snyggt dekorerat.
Kram Ulla

Karin sa...

Vilken fin kortvikning, den måste jag prova! Fint kort med en massa detaljer att titta på! Gillade också ditt hallonröda kort i förra inlägget. Önskar dig en Glad Påsk!
Kram Karin

Anonym sa...

Instead of texting my daughter pertaining to laundry, I accidentally texted a pal from drudge away and it autocorrected to whores.
http://achler.com.pl/?p=6303
http://fadeldan.com.pl/?p=5746
http://iperu.edu.pl/?p=4783
http://www.drumar.com.pl/strony,blogi,fora/mdj,electronic,programowanie,sterownikow,s,1031/
http://www.mrasza.edu.pl/firmy/mdj,electronic,sterowniki,plc,s,4035/