Bloggintresserade

fredag 8 mars 2013

My Flower

Så var det fredag igen och det är dags för mitt inlägg hos Bildmålarna. Denna vecka har de släppt nya stämplar och papper, och allt är så fint! Det är nästan så att jag inte vill skära sönder pappren. 


Jag har gjort en liten "ask" som jag har lagt lite mossa och några chokladägg i. Jag har använt mönstrade papper från Bildmålarnas nya serie "Wild Flowers". Det pappret jag har använt har små blommor i vitt på ena sidan och rutor med text på andra sidan. Själva asken har jag gjort i rosa CS och alla kanter är chalkade med Distress "Walnut Stain". Längs kanten har jag stansat Magnolia DooHickey die "Edwin Lace". Motivet är den så söta och helt bedårande SBV "My Flower". Jag har färglagt med Distress Ink i rosa och grönt och lagt lite Stickles "Star Dust" här och var. Motiver är utklippt och fastsatt med 3D-kuddar. Jag har dekorerat med grönt sammetsband, prickig knapp, blommor i rosa och grönt från WOC, och Magnolia DooHickey die "Heart Swirl" och några rhinestones i grönt. TACK för att du tittat förbi, önskar dig en skön fredag!
/Charlotte

8 kommentarer:

Susy sa...

Så otroligt vackert, helt ljuvligt fint!
Härliga blommor ch den underbara stämpeln!
Härliga färger du valt, verkligen vårkänslor!

Önskar dig en riktigt bra helg min vän!

KRAM SUSY

Samantha sa...

Oh Charlotte I love this little easter bag. Great colours too. The entire creation says spring is coming! Just gorgeous!!!
Hugs, Sam

Anna sa...

Åh vilken underbar liten korg du har gjort. Så söta papper och stämpeln var ju med för söt.. Fint dekorerat i vårliga färger.. Rosa och Limegrönt passar ju såå fint ihop..

Ha en trevlig helg!
Kram Anna

Gina's Cards sa...

Oh wow Charlotte - this is beautiful and clever!

Hugs
Gina x

Marlies sa...

Oh this easter basket is gorgeous! I love the pink and green colours and all the beautiful details. A lovely gift. hugs, Marlies

Ulla sa...

Så fiffigt en ask med påskägg i så underbart färglagt och snyggt dekorerat.
Kram Ulla

Karin sa...

Mycket vackert i helt underbara färger!
Ha en skön helg!
Kram Karin

Cinzia C. sa...

Great project!!! Love the spring colours and the all details. Stunning!

Hugs
Cinzia x