Bloggintresserade

måndag 7 maj 2012

Miami Beach

Idag har jag ett kort med söta "Edvin in Miami" att visa för er. Jag gör sällan kort med Edvin vilket är synd för han är ju så jättesöt. Kortet är i storlek 6"x6" och som kortstomme har jag ett vitt CS. Jag har gjort kortet utifrån skiss till denna veckas utmaning hos TOMIC som ser ut så här:


De mönstrade pappren är från Magnolia och heter "Magical Turquoise" från Princes and Princesses, "Cloudy Turquoise Hearts" från Sweet Crazy Love och "Kurbits" från Summer Memories. Dessa passar väldigt bra ihop tycker jag och den blågröna färgen är snygg. Till dessa papper har jag satt blågrön och korallröd CS.


Edvin har jag färglagt med Distress Ink i blågröna toner och flamingon "MiaMia the Flamingo" är målad i rosaorange. Edvins sjöstjärna har fått lite crackel paint på sig. Motivet är utstansat med Spellbinders labels 18. Alla kanter är sydda och infärgade med Fluid Chalk "Creamy Brown". Flamingon har jag klippt ut och satt fast med 3D kuddar.Jag har dekorerat kortet med crispyband i ljus brunt, snäckskal, små rosor i orange och turkos, små dekorationsbär i turkos och halvpärlor i olika storlekar. Bokstäverna kommer från Prima. "Sjögräset" är gjorda med punch från Mc Gill och dessa har även fått lite Stickles "Star Dust" på sig. Tagen är dekorerad med natursnöre och en sjöstjärne charm.


Deltar i följande utmaningar med detta kort:

TOMIC - Animal + Sketch
Paper Take Weekly Challenge - Anything goes
Magnolia-liciouschallenge - Spring Colours


Det var allt för idag och TACK för att du har tittat!
/Charlotte


2 kommentarer:

Pillan sa...

Kanonfint kort i härliga färger! Så läckert med snäckskalet!!
Kram

Kianel sa...

Super fint kort!
Thanks for joining us at TOMIC challenge this week!
Love from France, Kianel.