Bloggintresserade

torsdag 24 maj 2012

Heart

Solen skiner och det är varmt och skönt, bättre kan det inte bli. Våren är ju fantastisk med sin skira grönska och sina vackra blommor, tycker att det är underbart. 
Idag har jag ett kort i en vårlig färgkombo rosa/gult att visa för er. Det är ett kort i storlek 6"x6" och det är "Ribbon Tilda" jag använt denna gång.Kortet är gjort i vit CS och till det har jag satt gult och rosa CS som bakgrund till de mönstrade fina pappren från Maja Design "Vintage Summer" och just detta heter 1911, jag har använt båda sidorna på kortet. Dessa papper är så fina att jag knappt vill skära i dem! Alla kanter är ruggade och så har jag färgat dem med Distress "Walnut Stain". Kanterna är sydda på maskin, på några ställen har jag rivit upp kanten för att få en lite mer shabby chic känsla.


Tilda är färglagd med Distress ink, till klänningen har jag blandat Milled Lavender och Victorian Velvet. De små     hjärtan på tråden har fått lite Stickles "Victorian Velvet" och sedan har jag även använt Stickles "Diamond" lite här och var på Tilda. Runt motivet har jag stämplat med "New Years Swirl" från Magnolia. Motivet är utstansat med dies från Go Kreate.Kortet är dekorerat med egen gjorda blommor i rosa och gult som har fått Stickles "Diamond" för att glittra fint.  Det är första gången jag gör egna blommor och det var riktigt roligt och fina tycker jag också att de blev. Jag har även satt halvpärlor i olika storlekar och färger på kortet. Hjärtat är die "Wrapped Lovely" från Magnolia textstäpel är från Magnolia. Jag har använt min favorit die "Heart Swirl" från Magnolia den lilla bården är "Heart Flower Lace" också Magnolia. På hjärtat har jag knutit en rosett med seam binding i ljus rosa.Deltar i följande utmaningar med detta kort:

Just Magnolia - Sketch
MDUC - Make your own Embellishments from Scratch (Blommor)
Simply Magnolia - Pearls and Lace

I kväll ska jag titta på semifinalen i Eurovisionsfestivalen och hoppas på att Sverige och Loreen går till finalen som är på lördag.

Tack för att du tittat och lämna gärna en kommentar och du har lust!
/Charlotte3 kommentarer:

Unknown sa...

OMGOSH this is awesome, I really love your rolled flowers and colours, thanks so much for sharing your work with us at MDUC this week
Hugs
Karen
xxx

Louise sa...

Hej Charlotte!
Wow! Vilka vackra blommor du har gjort! Det tycker jag inte du skall sluta med, för det var du expert på ;)
Tilda är supersöt och så vackert målad :) Snygga papper också förstås!

Tack för att du deltar i veckans utmaning hos oss i MDUC :) Välkommen tillbaks!
Kram, Louise

Crealin sa...

Hi Charlotte,

what a beautiful card you've made. I love the roses you've made and the color combination.

Thanks for joining in the fun at simply magnolia.

Hugs,

Lins