Bloggintresserade

onsdag 16 maj 2012

Best Friend

Denna gång har jag gjort ett kort som inte är fyrkantigt. Jag har stansat ut allt med Spellbinder labels ten och gjort ett Easelcard med söta "Sweet Princess Tilda" både stor och mini. Kortet är gjort i rosa CS och till det har jag ett satt mönstrade papper från Magnolia "Champion Flower" och "Tutquoise Plaid". Alla kanter är färgade med Distress "Walnut Stain".


Tilda är ihopmaskad med "Butterfly Grass" och allt är målat med Distress ink. Sedan har jag satt Stickles "Star Dust" lite här och var och Tildas stjärna och krona har fått lite Crackel accent. Texten är utklippt från en stämpel från Magnolia som jag satt på "Lace Banner". 


Kortet är dekorerat med "Heart Swirl" die från Magnolia, blommor i rosa och turkost från WOC, små pyntbär i turkost från Magnolia och rihnestones i olika storlekar i turkost. Den lilla Tilda på insidan av kortet har även ett litet rosa organzaband.


Deltar i följande utmaningar med detta kort:

Simply Magnolia - A card, but not a Square
Just Magnolia - More than one Stamp
Deep Ocean Challenge - Challenge #25 What a wonderful WomanDet var vad jag hade att bjuda på idag! Vill också passa på att tacka alla som tittar in här och för alla fina kommentarer som jag får!
/Charlotte

2 kommentarer:

inge sa...

This is a gorgeous shaped card Charlotte, I love the bright colours!!
thanks for plying along with Simply magnolia.

XX Inge

inge sa...

Please stop the wordrverivication, its veryt hard for us to react on your blog.

Xx Inge