Bloggintresserade

tisdag 13 november 2012

Halsduk

Så var det tisdag igen vilket betyder "ledig" dag, från jobbet vill säga. Med två pojkar hemma är ju inte dagen precis ledig, men det är mysigt att vara hemma med dem. Jag har också gjort klart ett kort, hinner lite här och där mellan varven. 


Idag har jag för första gången färglagt ett stämpelmotiv från Bildmålarna, har många gånger sett dessa små söta stämplar men inte köpt någon förrän nu. Det är Små Bevingade Vänner och motivet heter "Halsduk". Visst är hon väl bedårande söt:) Jag har färglagt med Distress ink i blågrått och rött. Blommorna, stjärnan och klänningen har fått lite Stickles för att glittra fint. Motivet är utstansat med oval från Go Kreate.



Kortets storlek är 5.25"x5.25" och är gjort i vitt CS som bas. De mönstrade pappren är Bildmålarna "Frosty Christmas" och jag har använt "Christmas Day", "Green Christmas" och "Frosty Christmas Cut-outs" tycker att dessa papper är så fina och juliga. Till dessa har jag satt mörkgrön och mörkröd CS. Det röda CS har jag stansat med Martha Stewart "Flourish Lace". Alla kanter är chalkade med Distress "Walnut Stain". Jag har satt lite Crackel Paint "Picket Fence" och Stickles "Diamond" i hörnen på de mönstrade pappren.



Kortet är dekorerat med cherryblossom och krysantemum från WOC, små "kvistar", spets, rhinestones i grönt, tag med spets, snöflinge charm och liten bjällra. Magnolia DooHickey die "Spruce" dessa har fått Stickles "Frosted Lace" och "Diamond". Bakom motivet sitter en textremsa och en kakservett. 

Deltar i följande utmaningar med detta kort:

Bildmålarna Challenge - Två mönstrade papper
Wild Orchid Challenge - #63 A Traditional Christmas
Ribbon Girls - Add Sparkle

Det var allt för idag, hoppas att du gillat det du sett!
/Charlotte

6 kommentarer:

Tracey T sa...

Charlotte, your card is perfect. I love your colouring and the is so much to see in the different layers. Gorgeous! Tracey x

Caroline sa...

Beautiful card the image is adorable and the layout is gorgeous. Caroline xxx

Iffa ...... sa...

Härligt med en ledig dag så där mitt i veckan =)

Superfint kort!!
Bildmålarna har verkligen så fina stämplar tycker jag, var nog en av mina första därifrån tror jag.
Så duktig du är på färgläggning, helt otroligt snyggt gjort!!!
kram Iffa

Nicecrane Designs sa...

Wowww Charlotte,,,,,,,yI love each detail here and all over the fantastic glitter.....Thanks for comment the work by Valou at lafeerieduscrap working with my Fairies & Angels Sheet, so feel free to ask me a free product from all my stuff e-mail to nicecrane@yahoo.com

Chris_P sa...

Himla gulligt kort!! Måste hem o färglägga min stämpel!

Dortesjs sa...

oj så fint, vældigt sødt motiv og flot malet