Bloggintresserade

måndag 3 september 2012

String of Pearls

Idag har jag ett nytt kort för den tredje utmaningen hos Songbird Challenge denna gång vill vi se kort på temat "String of Pearls", så plocka fram dina pärlor och börja:).


Jag har gjort ett kort med digistämpel från The Paper Shelter, som är sponsor till priset denna gång. Just denna stämpel heter "Little Red Riding Hood" visst är hon väl söt.


Kortet är gjort i ett ljust CS som bas och till det har jag satt mönstrade papper i rött och petrol och till dessa rött och petrol CS. Alla kanter är chalkade med Distress "Wanlut Stain".


Motivet är färglagt med Distress Ink. Runt motivet har jag lagt Stickles "Star Dust" och även lite på motivet. Blommor i rött, beige och turkost och har även satt en pärla på pinne och en liten rosett i organzaband ihop med blommorna. Fjärilarna är en punch från Nellie Snellen och "Heart Swirl" är Magnolia DooHickey die. Pärlbandet i dubbla rader tycker jag är så snyggt och ger en fin effekt till kortet.


Ta dig nu en titt på övriga DT kort som finns på Songbird Challenge som kan ge dig inspiration till att vara med i utmaningen:)

/Charlotte

4 kommentarer:

emma mitchell sa...

Oh wow this gorgeous , love your colour combo , this fab image and your beautiful detail.
Hugs Emma xx

Susy sa...

Så underbart gulligt kort och så otroligt fin stämpel!

Önskar dig en bra vecka!

KRAM SUSY

Laura Bradley sa...

I love the colours and flowers on this .. it is beautiful! Laura x

sue w. sa...

Hi Charlotte, wow I love this. The colours and detail is wonderful.
Hugs Sue W.