Bloggintresserade

måndag 17 september 2012

Songbird Challenge #4 Defying Gravity

Idag är mitt inlägg för Songbird Challenge och temat "Defying Gravity". Veckans sponsor till priset är Di´s Digis, kolla in dem och deras fina digisar:)


Jag har gjort ett kort 6"x6" med "Honeybee Tilda". De mönstrade pappren är Prima "Fariy Bell" och till dessa har jag använt rost, aprikos och grön CS. Hörnen har jag rundat av med en hörnstans. Alla kanter är chalkade med Distress "Walnut Stain".


Tilda är färglagd med Distress Ink och så har hon fått lite Stickles "Diamond" för att glittra fint. Motivet är utstansat med Spellbinders. Bården under motivet är stansat med MS stans "French Scroll".


Dekorationer är rosor från WOC, grönt crispband, utstansad blomranka från "Memory Box" som har fått dubbla blommor och små bruna halvpärlor. Texten är stämpel från Magnolia.


Ta dig nu en titt på övriga kort från DT på Songbird Challenge, för att få inspiration att göra kort och delta i utmaningen!

Tack för titten!
/Charlotte

6 kommentarer:

Laura Bradley sa...

Beautiful Charlotte! I love the colours you have used and Magnolia's are all gorgeous, you have coloured it beautifully! Laura x

emma mitchell sa...

This is such a gorgeous card. I love this beautiful Tilda and your fab detail.
Hugs Emma xx

Susy sa...

Så härligt snyggt kort och ditt färgval superfint!

KRAM SUSY

sue w. sa...

Hi Charlotte, this is stunning, love Tilda she is soo cute and you have coloured her beautifully.
Hugs Sue W.

Fleur sa...

This is so beautiful
HUGZ Fleur xXx

Frances sa...

Very pretty card, Charlotte! Love your design and choice of colors! Beautiful coloring! Hugs,Frances.