Bloggintresserade

tisdag 12 juni 2012

Blueberry

Tänk vad konstigt det är att det ibland blir så svårt att få ihop ett kort. Det tar liksom bara stopp och så vet man inte hur man ska göra. Detta kort var lite så, men så här blev resultatet.


Jag har försökt kombinera ihop lite olika utmaningar b la. en skiss och ett tema med frukt. Det fick bli denna Tilda med blåbär som heter "Blueberry Tilda " och är från "Yummy for your Tummy". Jag har färglagt med Distress Ink i olika blå nyanser för att matcha pappren. Motivet har även fått lite Stickles "Star Dust", liksom lite av den stansade bården "Heart Flower Lace" från Magnolia, gillar den verkligen jättemycket. Korgen som Tilda håller har fått Stickles "Frosted Lace" på kanten.


De mönstrade pappren är Maja Design "Vintage Summer Basic" och dessa heter 1902 och 1904 och går i ljusblå och gråbruna toner, jag har satt beige, gråbrun och ljusblått CS till dessa. Alla kanter har fått Distress "Walnut Stain" och är sydda på maskin.Dekorerat har jag gjort med rosor i ljusblå, mörkblå och beige i två olika storlekar, ljusblå halvpärlor, vit spets där jag satt ett litet ljusblått sidenband för att markera lite mer och så ett metallhörn. Texten är från Magnolia.


Tänkte att jag på insidan ska sätta in ett recept på någon god blåbärspaj som jag kan ha och ge bort i present till någon som kan behöva det!

Deltar i följande utmaningar med detta kort:

Tilda´s Town -#4 Sketch
Magnolia Stamp Lovers - So Fruity
Ribbon Girl - Use Ribbon och Lace
Deep Ocean Challenge - #27 Sewing, faux or real

Det var allt för idag, TACK för att du tog dig tid att titta. Ha en fortsatt skön kväll och morgondag!
/Charlotte6 kommentarer:

Pam Sparks sa...

oh so charming Charlotte! What a beautiful take on the sketch! love your coloring and the touch of glitter and all the details! So glad you linked up to Tilda's Town challenges! Thanks for playing!

Nancie Quah sa...

Such a beautiful card. Love your coloring and all the small details. Thanks for joining us at Tilda's Town challenge. Good Luck.
Hugs
Nancie

Tina Makuc sa...

Gorgeous card Charlotte!!! You followed the sketch perfectly! And I love the papers you used!!
Thanks for joining us at Tilda's Town Challenges this week..
Hugs, Tina

Karin sa...

Gorgeous card Charlotte! Love your coloring.

Delphine sa...

Gorgeous, Charlotte! Such beautiful colours and details and I love the sparkle! Thanks for joining us at Tilda's Town and good luck! Delphine xx

Ribbon Girl sa...

Such a pretty card - thanks for joining in with the Ribbon Girl card challenge to use ribbons or lace. Mary G x