Bloggintresserade

måndag 1 april 2013

Five Colours in Her Hair

Idag är det dags för en ny utmaning hos Songbird Challenge, temat denna gången är på låttiteln "Five colours in her hair" så något motiv med flera färger i håret är det som gäller denna gången. Vi i DT har blivit sponsrade med snygga digis från Saturated Canary och jag har använt söta Ava.


Jag har färglagt med Distress Ink i lite pastelliga färger i rosa, lila och blått. Kläderna har fått lite Stickles "Star Dust" och ballongen Glossy Accent. Stämpeln är från Magnolia. Runt kanten har jag satt ett ljusblått pärlband. 


Jag har använt vitt, rosa och blått CS till de mönstrade pappren från Inkido i vitt och blått. Alla kanter är chalkade med Distress "Walnut Stain". På kanten som jag vikt upp har jag stansat med MS punch. 


Jag har använt blommor i blått och rosalila och bladpunch, hjärtformad kakservett och Magnolia DooHickey die "Lovley Fence". För att hålla kanten på plats har jag satt två små klädnypor som fått varsin blomma. 

Ta dig nu en titt vad de andra i Songbird  DT har gjort för att inspirera dig att vara med!

Tack för titten!
/Charlotte

6 kommentarer:

Chris sa...

Really lovely, Charlotte! So delicate and pretty!
Chris
x

Marlies sa...

A gorgeous card! Lovely soft colours and fab details. The little pegs with roses look lovely. I must remember the idea. hugs, Marlies

Gina's Cards sa...

A beautiful card! Love the colour combo and layout!

Hugs
Gina x

Jacqui P sa...

Just gorgeous, so pretty!
Hugs
Jacqui x

sue w. sa...

Hi Charlotte, this is fabulous. I love the colours and the flowers and pearls are gorgeous. How sweet is Ava.
Hugs Sue W.

Inkypinkydelights sa...

O I just love everything about this! Lovely layout, smashing image and great colouring! All those lovely details too. Love it! Judy x