Bloggintresserade

måndag 1 april 2013

Fashionista Challenge #14 Mothers Day

Hej igen! Så var det dags för dagens andra inlägg och denna gången är det Fashionista Challenge som börjar sin nya utmaning. Denna gången är temat "Mothers Day", så passa på att göra ett kort till mors dag. Ta dig också en titt på alla andra fina kort som Fashionista DT har gjort för att inspirera dig.


Denna gången är vi sponsrade med digisar från A Day for Daisies de har verkligen jättemånga fina digisar att välja på. Jag valde "A Special Flower" och den är verkligen jättefin! Jag har färglagt med Distress Ink och blommorna har fått en liten bling i mitten. 


Jag har använt lila CS till basen på kortet som jag har stansat med MS punch. De mönstrade pappret är från Bildmålarna. Runt kanten har jag satt ett rosa band. Alla kanter är chalkade med Distress "Walnut Stain".Blommor i vitt, rosa och lila från WOC och små pyntbär från Magnolia. Texten är från Lili of the Valley och den jag har stansat med Spellbinders cirklar. Jag har också använt Magnolia DooHickey Die "Heart Swirl".


Det var allt för idag! Tack för att du har tittat förbi!
/Charlotte

9 kommentarer:

Gina's Cards sa...

This is a really pretty card Charlotte. Another wonderful colour combo!

Hugs
Gina x

Iffa ...... sa...

Helt underbart fint kort du gjort, älskar lila och den digisen = superfin!! Gillar även textstämpeln, tyvärr har jag ingen mor att kunna göra ett sånt här kort till så jag får suga åt mig av ditt underbara kort som en mor kommer få på mors-dag i år kanske =)
Ett supersnyggt kort!!!
kram Iffa

Ulla sa...

Wow så ursnyggt kort gillar färgerna mycket och så söt liten tjej.
Kram Ulla

Susy sa...

Vilket otroligt vackert kort!

Hoppas din påskhelg varit toppen!

KRAM SUSY

Jacqui P sa...

Wow this is just lovely Charlotte! I keep promising myself a few of these digi stamps, you are really tempting me!! Lol!
Hugs
Jacqui x

Christy Designs sa...

Beautiful card Charlotte!!
Love the color you choose and edge punched you use!

Jenny sa...

Beautiful! Jen xxx

Pop's Cards sa...

Morning sweetie this is just gorgeous, huggles Pops x x x

nnalorac sa...

Your card is so pretty Charlotte, don't do many in purples, not sure why as I always want to after looking at others lol! Love your round the page borders and sweet image. Carolxx