Bloggintresserade

torsdag 26 april 2012

WaterLily

Vart tog våren vägen undrar jag, längtar efter sol och värme så att vi kan vara ute och leka i trädgården, hoppas att värmen kommer snart!
Idag har jag ett nytt kort att visa för er. Det är ett 6"x6" kort med vitt CS som bas.


De mönstrade pappren i mjuka härliga pastelltoner kommer från 3ndypapir. Till dessa har jag använt ljust blått och ljust rostrött CS. Gillar verkligen dessa mjuka pudriga pastellerna. Alla kanter är infärgade med Distress "Walnut Stain" och sydda på symaskin.


Denna söta Tilda är från nya "Summer Mermories" och heter "WaterLily" och så söt i sitt korta lockiga hår. Jag har som vanligt färglagt motivet med Distress Ink på akvarellpapper. Motivet är utstansat med die från Go Kreate. Text stämpeln kommer också från Magnolia "Summer Memories"


Under de mönstrade pappren har jag satt fast en vit spets som syns lite där pappret är rivet och upprullat i kanterna.


Kortet är dekorerat med blommor i rosarött, aprikos, vitt och ljusblått bl a från WOC. Bladen är från en punch från EK Success och fjärilarna från Nellie Snellen. Jag har även stansat ut "Heart Swirl" från Magnolia och satt tillsammans med blommorna och bladen. Under motivet har jag satt lite cheese cloth. På fjärilarna har jag satt små halvpärlor och Stickles "Star Dust".


  
Deltar i följande utmaningar med detta kort:

Just Magnolia - Soft Spring Shades
Wild Orchid Challenge - Spring is in the air


Hoppas att ni alla får en skön dag!

/Charlotte


1 kommentar:

Else Irene sa...

Så lekkert :) Takk for at du er med på WOC sin utfordring ♥