Bloggintresserade

måndag 21 januari 2013

Baby Mine

Idag är det dags för en ny utmaning hos Songbird Challenge, denna gången är det låten titeln "Baby Mine" som är temat. Sponsor till priset denna gång är Di´s Digis

Utifrån denna titel har jag gjort ett babykort i rosa. Det är ett enkelt kort där man kan skriva på baksidan i storlek 6"x6". Jag har chalkat alla kanter med Distress "Walnut Stain". De mönstrade pappren är Maja Design "Vintage Summer Basic" i rosa och brunt, till dessa har jag använt rosa CS.


Motivet är den söta lilla bebisen "Sleeping Baby Tilda" som jag färglagt i rosa med Victorian Velvet och Seedless Preserves, har även satt lite Stickles "Star Dust " och "Frosted Lace" på motivet. Runt kanten har jag stämplat med en swirl från Magnolia.



Jag har dekorerat med ett rosa organzaband, små blommor i rosa, brun spets och pärlband i vitt. Jag har stansat ut hjärtat med Magnolia DooHickey die "So Wrapped Lovely" och dekorerat med spets, organzaband och en liten charm. Jag har även använt kantstans från MS "Flourish Lace".



Hoppas att detta är ett tema som inspirerar dig till att vara med i Songbird Challenge och titta gärna in för att se de andra fina DT korten.

Ha en skön dag!
/Charlotte

7 kommentarer:

sue w. sa...

Hi Charlotte, gorgeous image and wonderful colouring. Love the lace and papers.
Hugs Sue W.

Chris sa...

Hi Charlotte, love your beautiful card. It's perfect for a little girl, so lacey and feminine!
Chris
x

Laura Bradley sa...

This is gorgeous Charlotte! Love the colours. Sorry not popped by for a while. I am feeling a lot better now so hope to be around a bit more. Laura Xx

Susy sa...

Så ljuvligt vackert kort, Charlotte!!!!

KRAM SUSY

Ulla sa...

Så underbart sött kort och rosa älskar rosa. härligt dekorerat.
Kram Ulla

Miss Sophie scrappar sa...

Så vackert kort! Älskar den baby stämpeln!! Så söt;-) hoppas veckan varit bra än så länge;-) här ligger vi sjuka:-(
Kram

Jacqui P sa...

Oh this card is just perfect!! so many pretty details and beautiful colouring I really love it!
Hugs
Jacqui x