Bloggintresserade

torsdag 19 april 2012

Smile

Ibland tar det några dagar att komma till skott och göra kort, och så har det varit nu. Har inte riktigt kunnat bestämma vilka papper jag skulle använda, men tyckte att dessa passade bra till motivet.


Kortets storlek är 6"x6" och är gjort efter en skiss hos Simply Magnolia. Jag har använt vitt CS till kortstomme och gulorange, blått och ljusgult CS bakom de mönstrade pappren och till vimplarna. De mönstrade pappren är  Maja Design "Skärgårdsliv". Jag har även använt kanten från ett av pappren att sy fast spetsen med. 


Alla kanter är ruggade och infärgade med Distress "Walnut Stain" och sydda på min symaskin. Tilda, som är från vårens klubbkit, är målad med Distress Ink i blå och gula toner. Hon har fått lite Stickles "Diamond" på sin tröja och på bandet på hatten. Snäckan, som också är från vårens kit, har fått lite Crackel Paint, detta syns ej på bilden.


På tagen, Tilda Tag från Magnolia, har jag stämplat med Tilda mini + text som också kommer från klubbkitet. Det var inte helt enkelt att färglägga denna lilla Tilda, men det gick. 


Jag har dekorerat kortet med vit spets, blommor i gult, vitt och blått, rhinestones i gult och halvpärlot i gult. De små vimplarna har jag klippt ut och bokstäverna kommer från Prima. På tagen sitter ett litet spetsband och ett blått organzaband.Deltar i följande utmaningar med detta kort:

Just Magnolia - Lovely Lace
Simply Magnolia - Sketch
MDUC - Flags and Banners
TOMIC - #46 Doohickey´s & Mini World
Papertake Weekley - A Stitch In Time

Det var allt för idag!
/Charlotte

8 kommentarer:

Marrie sa...

Hello Charlotte,

What a wonderfull card love all the details and your colouring looks amazing.

Greetings Marrie

Chris sa...

Fantastic Charlotte and such a wonderful way to incorporate the Doohickey tag. I love your colouring and the wonderful design and details too. Thanks for joining us at TOMIC this week. Hugs Chris and the TOMIC team. :)

Manon @ Kasimodo sa...

Beautiful cards, love all the details!

sara sa...

beautiful card love the greeting on the flags thanks so much for joining us at MDUC this week
hugs sara x x

Eulanda sa...

Wow this is just gorgeous! Great banner and your coloring is great! Thanks so much for joining us this week at MDUC! Hugs!

Made with love by J. sa...

Å, vilket fint kort! Jättefint! Håller tummarna för dig i TOMIC! :)

Kram Johanna

Pillan sa...

Hejsan! Jag har precis hittat till dig via TOMIC-bloggen... Utan att tveka så lägger jag till mig som följare, dina kort är kanonfina!!
Kram Pillan

Irene Daryanto sa...

Thanks for joining us at TOMIC #46, hope to see you again.
Hugs, Irene