Bloggintresserade

måndag 27 februari 2012

Tilda with lovely lace shoes

Nu går vi äntligen mot ljusare tider och vår. Förra veckan försvann snön och det var riktig vårigt i luften, fick då lite inspiration till kortet jag visar idag. Kortet som jag gjort går i de våriga färgerna lila, grön tillsammans med craft, det är ett sk. Step center card.


Motivet är "Tilda with lovely lace shoes" från Sweet Crazy love collection 2012. Hon är bar så söt tycker jag! Tilda är målad med Distress Ink i lila och gråbeige färg. Hon har även fått lite Stickles "Diamond" så det glittrar fint (syns inte så bra på bilderna, tyvärr).


Pappren jag använt är lila, grönt och craft CS och de mönstrade pappren är från Maja Design "Ska vi ta en fika", de pappren är så snygga och lätta att matcha med varandra. Jag har stansat ut cirklarna med Spellbinders och använt "Swirly Butterfly" och "Lovely Fence" från Magnolia.


Övriga dekorationer jag använt är blommor bla från WOC, halvpärlor i olika storlekar i grönt, lila organzaband. Ordet "friend" har jag stämplat med ett alfabet. Jag har även satt lite Stickles "Diamond" på blommorna och fjärilen.


Tänkte delta i följande utmaningar med detta kort:

TOMIC - Friendship + Doohickey
Hanna and Friends - Pärlor
Papertake Weekly Challenge - Craft
Magnolia-licious Highlites - "Spring is Right Around the Corner"

Ha den fortsatt skön dag!
/Charlotte






4 kommentarer:

Andrea sa...

This is so lovely! Thanks for joining us at Papertake Weekly this week, Andrea x

Yani sa...

OMG, this is absolutely gorgeous! The embellishments and the colors you used... it all looks fantastic. And your coloring is amazing!

Great job on this and thanks for joining us at TOMIC!

Henny sa...

Beautiful card,design and colours Charlotte.

Greetings Henny.

Kiki sa...

Simply stunning! You've added so many lovely details - fantastic!

Thanks so much for joining us at Hanna & Friends.

Hugs, Kiki